2017. október 2., hétfő

Zuhanyzó zuhanyfolyóka, padlóösszefolyó választása


A mai fürdőszobák elengedhetetlen része a zuhanykabin. Egy jó zuhanykabin stílusában illeszkedik a fürdőszoba egységes stílusához, modern és letisztult megjelenéssel, praktikus méretekkel rendelkezik, és kényelmes használatot biztosít nap, mint nap. Napjainkban divatos megoldást jelentenek az egyedi, épített zuhanykabinok egy elegáns üvegajtóval, vagy egy modern üvegkabin zuhanytálca helyett burkolólappal borított aljzattal.

Deante - Linear burkolható zuhanyfolyóka, padlóösszefolyó
Mindkét esetben jó szolgálatot tehet a hagyományos padlóösszefolyó helyett egy zuhanyfolyóka beépítése.
A zuhanyfolyóka maga is egyféle padlóösszefolyó, a megszokott négyzet alakú rácsos kiviteltől eltérően a zuhanyfolyóka keskeny, hosszúkás formájú, és több méretben kapható a zuhanykabin méretekhez illeszkedve.
Deante - Kerria szögletes, üveg zuhanykabin

Felületét tekintve a zuhanyfolyóka többféle lehet, teli fém fedlapos
Deante - Linear zuhanyfolyóka, padlóösszefolyó acél fedlappal

vagy rácsos kivitel mellett
Deante - Linear rácsos zuhanyfolyóka, padlóösszefolyó

kapható burkolható felülettel,
Deante - Linear burkolható zuhanyfolyóka, padlóösszefolyó

ami egyedi a padlóösszefolyók közt, hiszen így az általunk választott burkolólap alá építve egységes marad a zuhanyzó összképe.
Mindegyik megoldás modern eleganciát sugall és jól passzol bármilyen zuhanykabinhoz, rajtunk áll a választás, hogy melyik variáció mellett döntünk, melyik típusú zuhanyfolyóka felel meg leginkább egyedi igényeinknek.
A zuhanyfolyókák további pozitív tulajdonsága, hogy jó minőségű rozsdamentes anyagokból készülnek, ezáltal tartósak. 
Arezzo Design - Alacsony zuhanyfolyóka, padlóösszefolyó acél fedlappal

A zuhanyfolyókákhoz tartozék a fedlap eltávolításához szükséges horog, amely segítségével a padlóösszefolyó egyszerűen szétszedhető és így könnyen tisztítható. A zuhanyfolyókák kialakításuknak köszönhetően nagy teljesítményű vízelvezetésre képesek, így funkciójuknak is kiválóan megfelelnek, nem kell aggódni, hogy el tudják-e vezetni a szükséges vízmennyiséget.
Arezzo Design - Alacsony zuhanyfolyóka, padlóösszefolyó acél fedlappal

A zuhanytálca nélküli, padlóösszefolyós megoldás azért is praktikus, mert így akadálymentessé tehetjük a zuhanykabinba való belépést, ezáltal még kényelmesebb használatot teszünk lehetővé. A zuhanyfolyókák tehát nem csupán mutatós, de praktikus, tartós, és kényelmes lehetőséget jelentenek zuhanykabinunkban, ezek pedig mind fontos szempontok egy olyan helyiség és berendezési tárgy esetében, amelyet napi szinten használunk, az életünk központi részét képezi.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése