2017. június 23., péntek

Deante Aster elfektethető mosogató csaptelep

Már biztosan Ön is került olyan helyzetbe, hogy a konyha helyiség kialakításának gondos megtervezése után a kivitelezés során felmerültek olyan problémák, amelyekkel korábban nem számolt. Például a nyílászárónak kinyitásához nem kalkulált a mosogató és a csaptelep páros elhelyezésével és ehhez szükséges hely biztosításával. Ismerős helyzet?
Talán mindannyiunkkal előfordult már. Ilyenkor utólag kell kompromisszumok árán megoldást találni, ami általában az eredetileg megálmodott tervek rovására történik. Munkáink során mi magunk is rendszeresen találkozunk ilyen esetekkel, például amikor a mosogatót az ablak alá szeretnék elhelyezni, de sajnos nem lehet, mert nem lehetne miatta kinyitni azt a bizonyos ablakot.
Erre a problémára azonban megszületett a megoldás, a Deante az Astertermékcsaládján belül megalkotta az elfektethető kifolyóval kialakított mosogató csaptelepet, mely különlegessé teszi a mosogató csapok között. Ez az egyedi mosogató csaptelep nagyszerű megoldás a problémára, minden funkcióval rendelkezik a többi mosogató csaptelephez képest, használata azonban még praktikusabb. Mindez esztétikus és minőségi kivitelezéssel (7év garancia), stílusos megjelenéssel párosul. Használata egyszerű, akár mosogatás közben is bármikor kinyithatja az ablakot, egyszerűen elzárja a vizet, lehajtja a kifolyót,
majd ha kinyitotta az ablakszárnyat, máris felhajthatja újra és folytathatja a mosogatást. Természetesen ugyanilyen egyszerű a becsukás is.
Ennek az újításnak köszönhetően a konyha elrendezésében új lehetőségek nyíltak. Bátran tervezzen ezentúl mosogatót az ablak alá, hogy konyháját romantikus bájjal tegye még otthonosabbá. Fontos azonban, hogy az ablak és mosogató pult magasságának a tervezésénél a csaptest 95 mm-es magasságát figyelembe kell venni,
hiszen a csapfej lehajtható, de a csaptest és az elzáró kar maga az fix.
Próbálja ki ezt a forradalmian új megoldást, webshopunkban már megrendelheti a Deante Aster mosogató csaptelepet elfektethető kifolyóval!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése